I CIĄGLE MI MI SIĘ PRZYTRAFIA
TAKA PRZYGODA W ŚRODKU LATA
ŻE WŁOSY KOMENDANTA STAJĄ DĘBA W MIG
Nie wiem czy to przypadkiem nie spiewał Krzysztof Antkowiak, bo ktorz inny moglby to spiewac
2. Druga piosenka, nie pamietam kto ja spiewał ale Leciała mniej wiecej tak: Czarodziejski dywan ta tkanina latająca może.... ...... sie do słonca. Lubie siedziec na dywanie...... nie potrzeba mi pilota wyladuje prosto w oknie
3. Piosenka trzecia, chyba fasolek one były poubierane w takie palta, wszystkie miały w rękach parasolki. Brzmiało to mniej wiecej tak: Kiedy wreszcie skonczy sie ten deszcz.... Refren był: kap kap kap kap kap kap kap!!!! MOZE PAMIETACIE TYTUŁ tej piosenki?
4. Leciało to tak: Marzenia, te duże i te malenkie, każdemu ułożą sięw piosenke, niech dzieci niech dzici będą królami, niech rządzą , niech rzadzą wszystkimi krajami i mocno i nocno się chwycą za ręce .....
Pamietam rowniez taka piosenkarke Monikę Borys, ktora spiewała w dyskotece pana Jacka Ściana i groch od dziecka sie nie zmieniam jesli to blad to mnie na niego stać
Jeszcze był taka inna piosenka: Myszko myszka w kieszeni zawsze ją noszę. Myszka myszka....... więc mnie nie ciągnij za tornister bo Cie wymarze i przestaniesz istniec. jejeje
NIe pamietam imienia i nazwiska wykonawczyni tej piosenki.
Były rownież takie dwie siostry? (dwie dorosłe już panie) co spiewały dla dzieci, moze kojarzycie??? Ja nie pamietam ich nazwisk. MOze mi pomozecie?
Poza tym pamietam teledysk ZUZI!!!!! jak mała dziewczynka wkładała tą szmaciana lalke do łóżeczka
dziewczynką
Pamietam teledysk KAŻDY MA JAKIEGOS BZIKA, kazdy jakies hobby ma
Pamietam teledysk piosenki Szczotka Pasta, jak dzieci niosły wielką szczotę i wielką pastę do zębów. Pamietam teledysk rownież piosenki pt. Mydło lubi zabawe..... ktory teraz by kompletnie nie przeszedł w obliczu tego co sie doszukuja odnosnie TŁINKI ŁINKI (tego teletubisia, ktory nosi torebke) czy ZVirka i Muchomorka ktorzy mieszkali w jednym domu, mało tego nosili dziewczęce koszule nocne