Moderatorzy: Robi, biały_delfin
To fakt , ale tak sie dzieje juz od co najmniej 2-3 lat.Wiele tematow juz sie wyczerpalo , nowi uzytkownicy czasami rozruszaja jakis temat, ale wielu starych uzytkownikow tez juz przestaje zagladac .Ciezko cos na to poradzic , moze masz jakis pomysl?strabek pisze: A na forum też nie wiele się dzieję.
albo np. dział z popularnymi tematami gdy któraś z kolei osoba pyta np. o Tajemnicę wulkanów, albo serial Goście,gościeSyriusz Falcon pisze:Często odwiedzam forum, nawet wtedy gdy nie ma nowych wpisów. Jedyną bolączką dla mnie jest to że nie mogę, nie raz, znaleźć odpowiednich postów. Dlatego pozapisywałem sobie w zakładkach. Może gdyby podzielić forum Nostalgia, na konkretne działy coś w stylu Lata 60. lata 70, lata 80 itd. Wiadomo było by od czego zaczynać przeglądanie.
A o jakiej nowej pozycji mowa?strabek pisze:Ale heca nowa pozycja na naszej stronce hurra!!!!!!!!!!!
Niech Nowy Rok przyniesie Wam radość,pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń tak że tych z dzieciństwa a gdy się one już spełnią, niech dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens koledzy i koleżanki!