Na podórku najbardziej wyśmiewała go jakaś dziewczyna. Chłopak był totalnie załamany. Pewnego razu wyprowadził się z rodziną z tego osiedla. Nie wiem czy z powodu drwin czy raczej coś innego na to wpłynęło. Faktem jest że ryczałem na tym filmie jak bóbr
Film fabularny prod ZSRR p.t. "Jerzyk"
Moderatorzy: Robi, biały_delfin
Film fabularny prod ZSRR p.t. "Jerzyk"
Witam. Pamiętacie film przedstawiający historię chłopca mieszkającego w bloku na pewnym sowieckim osiedlu mieszkaniowym, z którego wszyscy się nabijali z powodu jego sterczących do góry włosów "na jeża"? (Swoją drogą za kilka lat zapanowała powszechna moda na taką fryzurę). Tytułowy "Jerzyk" bardzo się tym wszystkim przejął i próbował jakoś okiełznać swoją fryzurę. Pamiętam że grywał na skrzypcach, i pewnego razu miał wystapić przed publiką. Kilka godzin przed koncertem umył głową i nałożył na nią jakąś pończochę. Udało się! Włosy przyklapły. Jednak podczas występu zaczęły się powoli podnosić a ludzie dosłownie ryli ze śmiechu.
Na podórku najbardziej wyśmiewała go jakaś dziewczyna. Chłopak był totalnie załamany. Pewnego razu wyprowadził się z rodziną z tego osiedla. Nie wiem czy z powodu drwin czy raczej coś innego na to wpłynęło. Faktem jest że ryczałem na tym filmie jak bóbr