Cieszę się, że ta sztuka udała się właśnie mniebiały_delfin pisze:po 9ciu latach na forum jeszcze mnie ktoś zaskoczył... .

Moderatorzy: Robi, biały_delfin
Cieszę się, że ta sztuka udała się właśnie mniebiały_delfin pisze:po 9ciu latach na forum jeszcze mnie ktoś zaskoczył... .
Mógłbyś przytoczyć?qba83 pisze:Doczekały się nawet wiersza na swój temat.
Sam należę do takich - skończyłem tylko Pedagogiczne Studium Techniczne i gdyby nadal była komuna, to mógłbym być nauczycielem obróbki skrawaniem na warsztatach szkolnych. Jednak obecnie bez wykształcenia wyższego nie mam szans na pracę nauczyciela.Olaf pisze:Wczoraj znalazłem informację że w latach jeszcze 70, odsetek nauczycieli po szkołach, studiach był bardzo mały.
Jeśli zauważyłeś to powoli zmierzamy ku - jak to ująłeś - komunie. Wolne niedziele, szkoły podstawowe plus licea (bez gimnazjów). To kto wie ... może jeszcze wrócisz do pracy. Z całym szacunkiem oczywiście.Geo Dutour pisze:
Sam należę do takich - skończyłem tylko Pedagogiczne Studium Techniczne i gdyby nadal była komuna, to mógłbym być nauczycielem obróbki skrawaniem na warsztatach szkolnych. Jednak obecnie bez wykształcenia wyższego nie mam szans na pracę nauczyciela.